Azi e Ziua Internationala a Scotch-ului

Azi e Ziua Internationala a Scotch-ului, iar Diageo, o compania britanica de bauturi alcoolice, desfasoara pe internet campania #LoveScotch alaturi de Coco Rocha pe post de brand ambasador. Sub umbrela Diageo regasim branduri ca: Smirnoff, Guiness, Baileys, Moet Hennessy, dar si Johnnie Walker. In aceasta perioada, Diageo si-a deschis portile gratuit pentru vizitatori. Asa ca nu conteaza din ce colt al lumii suntem, astazi suntem invitati sa ridicam un pahar de scotch si sa sarbatorim.

 

Ziua aleasa coincide cu o zi importanta din calendarul Scotch-ului: se implinesc 180 de ani de la nasterea lui Alexander Walker, fiul lui John “Johnnie” Walker. El a revolutionat designul sticlelor introducand forma patrata si celebra eticheta oblica, devenind o pictograma pentru sticlele de whisky din intreaga lume.

 

In acelasi timp, Coco Rocha va savura cateva scotch-uri in cele mai vibrante si cochete whisky pub-urile din Mexico City iar Freida Pinto va sarbatori in Mumbai. Daca doriti sa va alaturati, urmariti hashtag-urile #LoveScotch sau #InternationalScotchDay in social media sau intrati pe pagina de FB facebook.com/LoveofScotch.

 

Despre #LoveScotch: #LoveScotch celebreaza stilul unic si rafinat al scotch-ului, educa persoanele care detin varsta legala de a achizitiona si aprecia aceasta bautura, inspira si incurajeaza pe cei care il promoveaza in social media si nu numai, creand o miscare globala pentru oamenii care iubesc aceasta bautura fina.

0 Comments

Leave a Reply